Herenteam wint eerste wedstrijd

Vrijdag avond 18 september ging onze reis richting Zetten. Normaal gesproken komt ons team met een vloot van auto’s. Willem vanuit Otterloo, Cornel vanuit zijn werk en Layo, Hendri  en Cas met zijn allen in 1 auto. Maar deze keer zomaar met z’n allen in 1 auto. Layo was deze keer de chauffeur. Willem is dit seizoen verhuisd naar een mix-team.

Zoals gewoonlijk moest Cas toegeven aan zijn nicotine verslaving, goed moment voor de rest van het team om een bakkie onderweg drinken.

Eenmaal aangekomen in Zetten waren wij eerder als onze tegenstanders.

Gelukkig was er wel wat vertier in de sporthal namelijk turnen en konden wij daar even naar kijken terwijl wij aan het wachten waren op onze tegenstanders. De tegenstanders kwamen stuk voor stuk binnen wandelen.

Zetten bestaat uit 5 heren alleen de 1e heer  was er niet bij want deze had een klein ongelukje gehad. Een plaat van ongeveer 400 kilo op zijn voet gehad. Gevolg middenvoetsbeentje gebroken, hij zal een tijdje uit de roulatie zijn, pech voor Mark dus.

We konden gaan beginnen aan onze wedstrijden. Cornel en Hendri speelden de eerste dubbel deze werd gewonnen in 3 sets. Layo en Cas speelde de tweede dubbel en wonnen deze in 2 sets.

Na twee partijen stonden we al 2-0 voor, dat vonden we een goed begin. Toen kwamen de singles.

Cornel mocht de spits afbijten. De eerste set werd verloren, maar de tweede werd na verlenging gewonnen. Dus kwam het op een derde set aan. Cornel startte geweldig, sloeg 8 fouten achter mekaar. Er werd gewisseld met een achterstand van 11-1, deze achterstand was te groot en Cornel verloor met 21-10.

Layo was als tweede aan de buurt  en won zijn single in twee sets. Hendri volgde en won de eerste set. In de tweede set raakte de tegenstander zich zelf op de elleboog en moest er een kleine pauze ingelast worden want het deed een beetje zeer. Hierdoor kon Hendri weer op adem komen en won hij de tweede set.

Cas was als laatste aan de buurt. Cas begon goed en liet zijn tegenstander het veld over lopen van voor naar achter. Tijdens een rally liep de tegenstander naar voren waarbij hij zich verstapte en last  van zijn bovenbeen kreeg. Cas won de eerste set en de tweede set werd niet meer gespeeld.

Dus nu stonden we 5-1  voor.

Door de blessure van onze tegenstander werd de dubbel van Cas en Cornel niet gespeeld. De laatste dubbel was voor Hendri en Layo deze werd gewonnen in 3 sets.

Waardoor de uitslag 7-1 werd. Dus wij zijn het seizoen goed begonnen. Volgende week hebben wij een thuis wedstrijd.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.