Team 2 start vol energie en enthousiasme seizoen

Thomas en Jeroen hadden moeite met hun dubbel tegen de heren uit Dronten, in de tweede ging het beter maar het was niet genoeg om de herendubbel te winnen.
In verband met een blessure kon Sharon deze wedstrijd niet meespelen, gelukkig wou Esmee ons helpen.
Ondanks dat Linda en Esmee niet vaak samen spelen hadden ze toch nog een hele mooie damesdubbel gespeeld, maar ze mochten helaas niet winnen.
De enkels gingen daarna snel van start. Zowel Linda als Jeroen hadden een moeilijke start in de eerste sets. In de tweede set kwamen ze allebei beter in hun spel maar het was helaas niet genoeg om de eerste enkels te winnen.
Thomas kon naar veel lange en spannende rally’s de eerste set niet winnen, in de tweede set kreeg Thomas het spel van zijn tegenstander meer door maar kon helaas net niet de derde set eruit slepen.
Al onze hoop was gevestigd op Esmee, ze kon goed met deze druk omgaan en wist eerste set met een spannende 22-20 te winnen. Daarna was haar tegenstandster te moe om in de tweede set nog weerstand te bieden. Met de eerste overwinning binnen gingen we beginnen met de mix om de schade te beperken……. helaas lukte dit niet en eindigde deze eerste wedstrijd in een 1-7 verlies.
Geplaatst in Competitie, Nieuws.