Vierde team begint met overwinning

Vrijdagavond achttien september gingen we, Harmke, Esmee, Mark, Casper en Annerieke op weg naar Baarn voor onze eerste wedstrijd van dit competitiejaar. We hadden al eerder in deze zaal gespeeld, dat bekent staat om de vloer van tapijt. Desondanks hadden we er allemaal best veel zin in.

De heren- en de damesdubbel werden tegelijk gespeeld. Mark en Casper wonnen de eerste set net met een spannende 24-22, maar de tweede werd met 21-13 gewonnen. De damesdubbel werden allebei met een 21-14 door Harmke en Esmee gewonnen. Dus de eerste twee punten waren binnen.

De eerste herensingel, door Casper gespeeld, werd ook gewonnen maar waren redelijk aan elkaar gewaagd door veel te smashen en te klieren. De eerste damessingel, gespeeld door Annerieke, werd helaas verloren. De tweede herensingel werd met een spannende driesetter gewonnen door Mark en de tweede damessingel werd ook gewonnen door Esmee.

De eerste mix werd verloren met 18-21 en ook net op het randje met 21-23, Casper en Annerieke hoopten er nog een driesetter ervan te kunnen maken, maar dat lukte helaas niet. De tweede mix door Harmke en Mark werd gelukkig wel weer gewonnen met twee keer 21-17. Afgerond hebben we de eerste wedstrijd met 6-2 gewonnen, dus een goede start voor dit seizoen.

Na die tijd hebben we gezellig nog wat met z’n alle gedronken en nagepraat over de wedstrijd. Op de heenreis kwamen we op het idee om selfies te maken tijdens onze wedstrijd ervaringen, dus vandaar deze bijlages!

2015-09-18 23.43.56

Geplaatst in Competitie, Nieuws.