2e team verliest helaas in Putten

Onze tweede wedstrijd, we mochten om 9:30u aanwezig zijn in Putten. Dat klopt, dat is redelijk vroeg. Met de wedstrijd van vorige week al lang weer vergeten gingen we met goede moed heen.
De eerste wedstrijd, de heren dubbel verliep goed. De eerste set. Die werd gewonnen met 20-22. Toen ging het mis. Met 21-17 en 22-20 willen we het hier niet meer over hebben.
De dames dubbel ging wel goed, met 10-21 en 13-21 werd deze gewonnen. Echter zat er wel een maar aan: een blessure aan de kant van Putten.
De enkels dan. Jeroen speelde een spannende wedstrijd, hij en zijn tegenstander waren aan elkaar gewaagd. De eerste set werd helaas verloren met 23-21, maar de tweede set gewonnen met 19-21. Nu de laatste set. Ik zal maar gewoon de stand vertellen: 21-10. Helaas.

Sharon dan.
In de eerste set stond ze voor met de pauze, maar het eindigde alsnog met 21-16. Sharon was vooral een strijd met zichzelf aan het voeren. Maar de tweede set werd goed gewonnen met 18-21. Dan krijgen we uiteraard de derde set. Die is netjes binnengehaald door Sharon met 15-21.
Thomas vervolgens. 21-14 21-19. Meer zeggen we er niet over…

Linda mocht daarna haar enkel spelen tegen een invaller. De eerste set werd gewonnen met 18-21, een spannende wedstrijd, en de tweede met 10-21. Nu gaan we mixen. Jeroen en Sharon mogen eerst, omdat de heer van Putten na de wedstrijd moest werken. Prima. Eerste set werd gewonnen door Jeroen en Sharon met 17-21, een mooie score. De tweede set was dezelfde stand, maar
dan andersom. De laatste paar punten gingen helaas vaak het net in. En helaas, de derde set verloren met 21-11.
Nu de beurt aan Thomas en Linda om dan in ieder geval met gelijke stand naar huis te gaan. Maar het mocht niet zo zijn. 21-18 in de eerste set, en 21-15 in de tweede set. Wat zullen we er eens van zeggen…

Geplaatst in Competitie, Nieuws.