Herenteam wint van BC Hellas Nunspeet

Zaterdag 26-9-2015, alweer de tweede wedstrijd van het seizoen. Dit maal betrof het een thuiswedstrijd, en wel tegen Hellas uit Nunspeet. Een nieuweling in de herenhoofdklasse, hetgeen spannende wedstrijden zou kunnen opleveren. Bovendien was Hellas met een tweetal invallers vertegenwoordigd.

Zoals altijd werd er aangevangen met een 2-tal dubbels. Hendri en Cornel hadden het moeilijk in de eerste set, maar wisten deze toch naar hun hand te zetten. Ook werd de tweede set gewonnen. Cas en Layo wisten uiteindelijk relatief eenvoudig de dubbel te winnen.

Vervolgens werden de singles gespeeld. Cornel had het zwaar tegen zijn tegenstander. De invaller waar tegen Cornel moest, was duidelijk van een ander kaliber dan de overige heren van Hellas. Helaas verloor Cornel zijn wedstrijd in 2 sets. Layo wist zijn partij in 2 sets te winnen, ondanks dat de eerste set vrij gelijk opging in het begin. Hendri en Cas hadden het moeilijk in hun partij, weliswaar om verschillende redenen. Beiden hadden een 3-setter nodig om de partij succesvol te kunnen afronden.

Toen kon worden aangevangen met de laatste dubbels. Cornel en Cas hadden een zware tegenstander en wonnen helaas in 2-sets. Bij Hendri en Layo ging het een stuk gemakkelijker; zij wonnen de wedstrijd in 2 sets. Hierdoor kwam de eindstand uit op 6-2. Dus triomf, victorie, zege, succes, zegepraal, klasse, uitmuntend!!!

Geplaatst in Competitie, Nieuws.