1e team houdt zich staande in Bunschoten

IMG_0006Zaterdagmorgen 26 september mocht het eerste team van Wezep naar Bunschoten om hier om 10 uur ’s ochtends te starten. Vandaag gingen wij niet met het gebruikelijke team op pad maar hadden wij twee invallers uit verschillende teams die ons team vandaag mochten versterken. Alfred en Esmee erg bedankt voor jullie motivatie en de leuke wedstrijden!

Er zullen vandaag weinig wedstrijden tegelijk gespeeld worden omdat er maar één baan tot onze beschikking is vandaag. Dus gingen de heren snel van start. De dames van de tegenpartij waren nog niet gearriveerd omdat beide dames nachtdienst hadden gedraaid en daarom iets langer in hun bed bleven liggen. De heren speelden een leuk potje mee maar konden net niet toppen aan het spel dat door de twee heren van Sjeve Sjuttle werden gespeeld. Helaas ging de wedstrijd verloren. De dames van de tegenpartij waren ook gearriveerd dus konden de dames van Wezep warm gaan spelen. Esmee en Vera speelden een goede partij. In de eerste set hadden zij even een dipje maar wisten zich te herpakken. Zij wisten de partij te winnen in twee sets.

Alfred Scholten begon met de eerste singel. Aan zijn goede inzet mocht het niet liggen maar zijn tegenstander wist helaas toch iets sneller de shuttle op de grond te krijgen. Vera van Dijk verloor haar eerste set maar wist zich in de tweede set te herpakken en won daarna ook de derde set.

Met een 2-2 tussenstand startte Hendri Nagelholt met de tweede heren singel. De service was niet helemaal wat we van Hendri gewend waren maar daar liet hij zich niet door afleiden. Met een goede tegenstander wist hij toch mooi het punt binnen het halen. Daarna startte Esmee van Ommen met de tweede dames singel. Ook voor haar was het wennen om met veren shuttles te spelen. De eerste set verloor zij helaas net. In de tweede set lukte het haar niet om haar tegenstandster bij te houden en ging het punt naar de dame van Sjeve Sjuttle.

Met een 3-3 tussenstand zijn we gestart met de mixen. De eerste mix werd gespeeld door onze beide invallers. Helaas waren de tegenstanders toch een stukje te sterk en verloren zijn in twee sets. Hendri en Vera speelden een goede partij en wisten het punt voor Wezep te scoren. Met een mooie 4-4 eindstand gingen wij terug naar Wezep.

Aankomende zaterdag spelen wij om 13:00 uur weer thuis in de Kamphal tegen Leusder BC

Geplaatst in Competitie, Nieuws en getagd met , .