Jeugdteam wint met 6-2 in Scherpenzeel

Vanmorgen vroeg vertrokken we om 10 voor 9 bij de Kamphal we gingen richting Scherpenzeel.

Daar begonnen de wedstrijden om 10 uur. De eerste wedstrijd werd gespeeld door Rob en Raymon en hebben de beide sets gewonnen.

De 2e dubbel werd gespeeld door Minka en Karlijn en verloren allebei de sets. Daarna gingen we door met de singels de eerste singel werd gespeeld door Rob en Alaric en Rob won beide sets maar was mooi potje. De 2e singel werd gespeeld door Raymon en won allebei de sets en de 2e set won hij net op het nippertje. De laatste 2e enkels werden gespeeld door Minka en Karlijn, Minka won de singel wel Karlijn niet. Toen gingen we door met de mixen en die gingen vrij goed de eerste mix was Raymon en Minka tegen Lotte en Martijn en wonnen allebei de sets de 2e mix werd gespeeld door Rob en Karlijn tegen Alaric en Nienke en werd gewonnen door Rob en Karlijn. De eindstand werd toen 6-2 voor ons. Toen de wedstrijden afgelopen waren zijn we nog gezellig wezen drinken in de kantine.

Geplaatst in Competitie, Jeugd, Nieuws.