Vierde team wint ondanks blessure van Putten

Zaterdagmiddag om 13:00 uur speelden we onze eerste wedstrijd tegen Putten in de Kamphal. De herendubbel werd gespeeld door Mark en Casper, ze merkten al snel dat de samenwerking goed ging en zo geschiede. De herendubbel was nu in de pocket. standen 21-12 21-4

Nu waren de dames aan de beurt. De damesdubbel werd gespeeld door Harmke en Annerieke, de partij verliep niet zo lekker en is uiteindelijk gewonnen door Putten met 16-21 en 20-22. Casper begon nu met de singel. De singel verliep goed en was snel voorbij, 21-9 en 21-10.  Nu was Annerieke aan de beurt en die heeft haar singel jammer genoeg niet kunnen winnen, 7-21 en 12-21.  Mark had een gewaagde tegenstander, Mark heeft jammer genoeg niet kunnen winnen. De singel van Harmke was nu aan de beurt. Harmke begon goed in het spel te komen tot dat ze verkeerd instapte. Ze had erg veel van haar bovenbeen en heeft hierdoor niet meer kunnen spelen. We hopen dat ze nu snel weer hersteld. Uiteindelijk is dit punt naar Putten gegaan. We moesten nu weer verder met de mixen. De 1ste mix gespeeld door Annerieke en Casper ging goed. De communicatie ging goed waardoor het spel ook beter werd. Deze wedstrijd is in 2 sets gewonnen met 21-12 en 21-13.

De 2de mix kon eerst niet gespeeld worden omdat Harmke geblesseerd was. Maar uiteindelijk heeft ons andere teamlid Esmee kunnen invallen voor haar. We waren hier blij mee omdat we anders het punt weg moesten geven. Uiteindelijk is deze mix gewonnen met 21-16 en 21-9

en was de uitslag 5-3 voor Wezep.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.