Eerste team verliest vierde wedstrijd

Afgelopen zaterdag heeft het eerste team i4audio van Badminton ’80 een thuiswedstrijd gespeeld tegen de hoofdmacht van Leusder BC. Voor aanvang van de wedstrijd staat het team uit Wezep één plaats boven de spelers uit Leusden, echter heeft Badminton ’80 wel een wedstrijd meer gespeeld. Na het 4-4 gelijkspel van vorige week, werd er zeker gehoopt op winst. Helaas pakte dit anders uit.

Er werd gestart met het spelen van de herendubbel. Gerald van Dijk en Hendri Nagelholt konden geen grip krijgen op hun tegenstanders en verloren deze wedstrijd in twee sets. Gelijk na de herendubbel, werd de damesdubbel gespeeld. Vera van Dijk en Dianne Barneveld stonden in de eerste set met 19-15 voor, maar konden het helaas niet afmaken. De eerste set werd verloren met 20-22 en ook de tweede set hebben de dames uit Wezep niet kunnen winnen. Gerald en Vera hebben gelukkig het i4Audio-team op het scorebord gezet door hun beide singels te winnen. Hendri kon in zijn singel in de eerste set geen vat krijgen op zijn tegenstander, deze verloor hij dan ook. In de tweede set ging het stukken beter. Helaas pakte de tegenstander uit Leusden wel de partij door ook de tweede set te winnen, met een stand van 20-22. Ook Dianne verloor haar singel in twee sets, waardoor de tussenstand 2-4 werd. Beide mixpartijen moesten gewonnen worden om een verlies tegen te gaan. Helaas gebeurde dat niet en werden beide wedstrijden in twee sets verloren. De eindstand is 2-6 voor Leusder BC. Door deze eindstand zal Badminton ’80 wat zakken op de ranglijst.

Op maandag 12 oktober staat de volgende wedstrijd gepland. Badminton ’80 speelt dan een uitwedstrijd tegen Smash ’76 uit Harderwijk.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.