Herenteam boekt helaas een verlies

Het is al weer de derde wedstrijd van het seizoen. Deze keer hadden wij een uitwedstrijd tegen Doorn. Doordat Hendri moest werken hadden wij een invaller mee. Jeroen  uit het tweede mixteam ging met ons mee.

Zoals gewoonlijk hebben wij allerlei discussies in de auto over uiteenlopende onderwerpen.  Jeroen had dit nog niet mee gemaakt want hij speelt in een mix team daar praten ze over hele andere dingen, aldus Jeroen.

Ook de koffie pauze en de nicotine pauze van Cas staan vast op de agenda van uitwedstrijden.

 Over de wedstrijd: Cornel en Jeroen speelden de eerste dubbel, de eerste en tweede set gingen gelijk op en beide teams wonnen allebei een set. Vandaar dat er een derde set gespeeld moest worden. Ook de derde set was spannend waarbij de tegenstanders iets meer fouten maakten dan Cornel en Jeroen werd de derde set gewonnen. Voor Jeroen was dit het eerste punt van zijn seizoen bij Badminton’80.

Layo en Cas speelden ook een drie setter. De eerste set werd helaas net verloren met 21-18. De tweede set was ook super spannend maar deze werd gewonnen met 20-22 en de derde set verloren Layo en Cas met 21-11. Tussenstand 1-1

Cornel heeft een fijne single gespeeld alleen kwam hij tekort, zijn verdediging was gewoon te kort waar de tegenstander goed gebruik van maakte.

Layo had na zijn dubbel zo iets van als ik een drie setter in de dubbel  speel dan doe ik dat ook in mijn singel. Alleen gingen we er van uit dat Layo nu wel zou winnen maar dat zat er helaas niet in.

Jeroen was nu aan de buurt en hij speelde een goede partij alleen kwam hij net iets tekort en verloor.

Cas mocht als laatste singelen. Hij speelde een goede eerste zet en deze werd net verloren met 21-19. Cas liet zich niet ontmoedigen en ging vol voor de twee set, alleen liep het net allemaal wat minder en deze werd helaas verloren.

Nu stonden we 5-1 achter dus schouders er onder en nog 2 punten er bij te halen. Cornel en Cas begonnen goed, wonnen de eerste set maar verloren de tweede set dus moest er weer een derde set gespeeld worden. Met veel strijd en aanvallend spel werd deze gewonnen.

De laatste dubbel werd gespeeld door Layo en Jeroen, ze gingen goed van start maar helaas werd de partij verloren in twee sets.

Uitslag 6-2 verloren.

Jeroen bedankt voor het invallen. Volgende week geen wedstrijden i.v.m. de Dutch Open.

De volgende wedstrijden is  17 oktober thuis tegen de nieuwkomer in de poule Deto.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.