Verlies voor jeugdteam met blessure

Helaas hebben we verloren. We hadden goede tegenstanders. Tijdens de wedstrijd van Raymon en Douwe hebben ze de 1e set verloren, tijdens de tweede set verdraaide Raymon zijn knie. Dus hadden zij automatisch verloren. Toen waren Karlijn en Kelly, die hebben helaas ook verloren. Toen gingen de singles van start. Ook die hebben we verloren. Maar omdat Raymon zijn knie had verdraaid, hebben we Rob proberen te bellen, die niet kon. Daarom moest Kelly tegen een jongen en dat was een pittige wedstrijd. Minka heeft ook verloren maar was wel bek af. Allemaal waren we bek af. Toen de singles klaar waren, ging de eerste mix van start met Minka en Raymon. Dat was een heftige pot. Helaas verloren. Toen moesten Raymon en Kelly. Die tegenstanders smashten heel veel dus ook die hebben we verloren. Maar we houden de moed hoog en geven niet op!
20151003_132324
Geplaatst in Jeugd, Nieuws.