Vierde team wint wedstrijd vol 3-setters

Op 10 oktober moesten wij om 9:30 in Putten aanwezig zijn. Dit is de tweede keer dat we tegen Putten spelen. We hadden hier een aantal weken geleden van gewonnen met 5-3.

Wij hebben de wedstrijden erg spannend gemaakt, aangezien we 6x 3-setters hadden! We begonnen met de herendubbel. Deze hebben wij gewonnen en de scores waren: 14-21, 21-17 & 8-21. De eerste set ging goed. Echter raakten Mark & Casper de tweede set in de war en wisten ze niet waar ze moesten staan/slaan (opstartproblemen?). Na wat overleg begonnen we aan de derde set en wonnen we deze met 8-21.

De damesdubbel hebben we helaas verloren. De scores bij Esmee & Annerieke waren: 17-21, 21-15 & 18-21. De eerste set was erg spannend, echter raakten ze de controle op het eind een beetje kwijt. Na wat teamoverleg zijn ze vol moed begonnen aan de tweede set. Deze wonnen ze. Weer een 3-setter. De derde set was erg spannend, en er werd had gelopen; helaas verloren.

Tussenstand is 1-1.

We begonnen  aan de singels. Casper heeft zijn singel gewonnen met 3 sets. De scores waren: 21-18, 12-21 & 15-21. Het was een erg spannende singel.  Ze waren allebei erg snel en konden harde klappen geven; er werd veel geklierd en gesmasht. Dit gaan ze morgen wel merken…

Esmee heeft haar singel ook gewonnen in 3 sets. De scores waren: 22-20, 12-21 & 13-21.De eerste set was het spannends. Na de eerste set had Esmee door dat ze wat dieper moest gaan inslaan en hier won ze heel erg veel punten mee.

Tussenstand: 1-3

Mark & Annerieke mochten het toen gaan proberen. Mark heeft na 3 sets helaas verloren. De scores waren: 24-26, 21-17 & 21-17. Alle sets waren erg spannend en ze waren erg aan elkaar gewaagd.

Annerieke heeft na 2 sets gewonnen. De scores waren: 10-21 & 19-21. De eerste set ging erg makkelijk. Na een mooie diepe service was de punt bijna gelijk binnen. De tweede set kwam er wat meer tegenstand, maar Annerieke heeft toch gewonnen.

Tussenstand: 2-4

Wat een opluchting; we konden alleen nog maar winnen of gelijk spelen! I.v.m. tijdgebrek hebben we deze mixen tegelijk moeten spelen. Gelukkig wou een ander team van een andere club bij één van de mixen tellen.

Casper & Annerieke hadden het er maar moeilijk mee. Een 3-setter en helaas verloren. De eerste set was erg spannend. Hier was 21-18 gescoord. Echter lieten Casper & Annerieke het hier niet bij zitten en begonnen keihard te knallen in de tweede set en wonnen met 12-21. Helaas mocht de laatste set niet voor ons zijn, en werd dit 21-19.

Mark & Esmee hebben met een 2-setter gewonnen. De scores waren 16-21 & 17-21. Een erg spannende mix en gelukkig winst.

Eindstand: 3-5. Dit hebben we beloond met een lekker bakkie kibbeling!

Geplaatst in Competitie, Nieuws.