Wederom verlies voor eerste team

Voor de tweede wedstrijd op rij is het i4audio team van Badminton ’80 er niet in geslaagd om te winnen. Uit in Harderwijk werd er op maandagavond 12 oktober met 5-3 verloren van Smash 76.

De heren zorgden voor een goede start van de wedstrijd. Voor het eerst dit seizoen wisten de heren de dubbel te winnen. De dames hadden echter zeer sterke dames tegenover zich staan en verloren in twee sets.

Gerald van Dijk mocht als eerste aan zijn single beginnen en pakte een punt door de eerste heer van Harderwijk te verslaan. Hendri Nagelholt speelde als tweede heer maar wist deze lijn niet door te zetten en verloor van de sterke tweede heer.

Vera van Dijk speelde als eerste dame en had een erg lastige partij. Ze moest het punt dan ook afstaan aan de dame uit Harderwijk. Ook Dianne Barneveld had een sterke dame tegenover zich staan en wist het punt niet te behalen.

Met een achterstand van 4-2 werd aan de mixen begonnen. De eerste mix werd gespeeld door Gerald van Dijk en Vera van Dijk. De eerste set verloren ze maar ze wisten het tij te keren en in drie sets te winnen. Hendri Nagelholt en Dianne Barneveld speelden de tweede mix. Deze werd helaas niet gewonnen.

Hiermee eindigde de wedstrijd in een 5-3 verlies. De volgende wedstrijd van het eerste team is op zaterdag 7 november. Thuis wordt er dan om 13.00 gespeeld tegen Irene uit Bilthoven.

Geplaatst in Adverteerders, Competitie.