Tweede team komt te kort in zware wedstrijd

We hadden allemaal de juiste voorbereiding getroffen voor de thuiswedstrijd tegen Barneveld. Thomas besloot om vroeg naar bed te gaan,  Sharon ging bowlen, Linda ging shoppen en Jeroen ging een biertje drinken. Thomas was moe, Sharon had een zere hand, Linda was blij en Jeroen was dronken.

De herendubbel begon goed. Thomas en Jeroen wisten hun eerste set te winnen, helaas konden ze het niet vast houden en verloren de tweede set. De eerste driesetter van de middag werd verloren met 19-21.

Bij de damesdubbel kwamen Sharon en Linda de eerste set niet in hun spel, ze herpakten zich in de tweede set en konden zo de tweede set winnen. Bij de derde set kwamen ze net iets te kort om het punt binnen te halen.

Er moest hard geknokt worden in de singles om terug te komen.

Jeroen speelde 3 lange sets tegen de eerste heer van Barneveld maar kon de laatste set net niet winnen. Sharon kon in haar single niet goed in haar spel komen en kon deze helaas ook niet winnen.

Het leek erop dat we waarschijnlijk niet gingen winnen…

Thomas ging in zijn eerste set goed van start, dit kon hij helaas niet vast houden en verloor de eerste set. In de tweede set moest Thomas hard vechten voor zijn punten maar kon helaas deze tweede set niet winnen. Linda maakte in haar single net wat meer fouten dan haar tegenstandster.

Met een 0-6 achterstand moesten we de mixen winnen om nog een beetje eer te redden

Linda en Thomas konden niet veel inbrengen tegen het spel van het 1e mix team van de tegenstanders. Sharon en Jeroen konden nog maar net hun derde set winnen waardoor deze spannende wedstrijd eindigde in een 1-7.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.