Gezellige wedstrijd tegen Heerde voor vierde team

We begonnen zaterdag 7 november met de 1ste wedstrijd die we tegen Heerde speelden.  We wisten al van eerdere wedstrijden en toernooien dat Heerde een leuke en gewaagde tegenpartij biedt. Toen gingen Mark en Casper van start met de herendubbel. De 1ste set was een spannende set met veel rally’s en eindigde met 23-21 voor Wezep. In de 2de set ging het spel een stuk beter en werd het 21-17 voor Wezep. De vrouwendubbel kon nu van start gaan. Annerieke en Esmee hadden geen goede start en verloren de 1ste set met 17-21. In de 2de set kwamen ze meer aan bod en hebben met 21-17 gewonnen. In de 3de set ging het spel niet goed en hebben ze verloren met 14-21.

Tussenstand 1-1.

De singles werden nu gespeeld, omdat de herendubbels omgedraaid zijn mocht Mark nu beginnen aan zijn single. De 1ste set werd dik gewonnen door Mark met 21-10. Heerde liet zich niet snel kennen, dus de 2de set werd gewonnen met 15-21. Er moest dus alweer een derde set gespeeld worden die gewonnen werd door Mark met 21-19. De 2de single werd gespeeld door Esmee. Haar tegenstandster zat niet lekker in het spel waardoor Esmee de 1ste met 21-14 won. De 2de set werd ook gewonnen door Esmee met 21-6. De derde single werd gespeel door Casper. Deze single wou Casper graag spelen want hij wou een revanche van vorig jaar. De 1ste set ging goed van start voor Casper en won met 21-16. De 2de set ging minder goed en werd daarom gewonnen door Heerde. De 3de set ging nu van start. het was een spannende en leuke set. De 3de set is gewonnen door Casper met 21-19. De laatste single die gespeeld werd is door Annerieke. Ze begon haar single goed en won de 1ste set met 21-11. De 2de set was iets spannender maar nog steeds mooi gewonnen door Annerieke met een stand van 21-17.

Tussenstand 5-1.

De mixen mochten worden gespeeld en we gingen van start met Annerieke en Casper. De 1ste set verliep goed en vlotjes en is gewonnen met 21-7 door Wezep. De 2de set ging gelijk op en eindigde met een stand van 21-19 voor Wezep. De 2de mix kon nu gespeeld worden. Deze werd gespeeld door Esmee en Mark. Mark en Esmee speelden niet echt fijn en maakten foutjes. De 1ste set is gewonnen door Heerde met 12-21. De 2de set ging niet veel beter en is ook verloren met 12-21.

Tussenstand 6-2.

Het was een gezellige en leuke wedstrijd.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.