Verlies voor eerste team na veel derde sets

Vanmorgen mocht Badminton ’80 om half 10 spelen in Putten. Het team van Putten was voor Wezep geen onbekende. De afgelopen jaren hebben de beide teams al regelmatig tegen elkaar gespeeld met veel spannende en aan elkaar gewaagde partijen. Beide teams waren dan ook klaar voor een mooi potje badminton.

De heren en dames begonnen tegelijk aan de dubbels. Het lukte bij beide wedstrijden niet om het spel in twee sets naar ons toe te trekken. De heren konden helaas na twee goed gespeelde sets het in de derde set niet tot een overwinning brengen. De dames daar in tegen lukte dit wel. Zij pakten in drie sets het eerste punt voor Wezep.

Met een 1-1 tussenstand werd er gestart aan de singels. Gerald kon niet lekker in zijn spel komen en kon daardoor zijn tegenstander niet helemaal bij benen. Vera won de eerste set gemakkelijk. Maar haar tegenstander liet de wedstrijd nog niet voor gewonnen en ging er in de tweede set vol voor. In de derde set kon Vera de winst naar zich toe trekken.

Daarna konden Hendri en Dianne de baan op voor hun singel. In de eerste set moest Hendri in zijn spel komen. In de tweede set speelde hij een veel betere wedstrijd en maakte het zijn tegenstander erg moeilijk. Helaas kon dit niet leiden tot een derde set. Dianne speelde een mooie partij. Beide dames waren erg aan elkaar gewaagd en de punten werden om en om verdeeld. Helaas trok haar tegenstandster in het laatste deel van de tweede set de wedstrijd naar zich toe.

Winst zat er niet meer in maar bij beide mixen werd gestreden voor de punten om er misschien nog een gelijkspel uit te halen. De eerste mix gespeeld door Gerald en Vera ging gelijk op. De sets werden eerlijk verdeeld. In de derde kwamen de spelers uit Wezep net te kort en verloren zij de wedstrijd. De mix van Hendri en Dianne ging ook erg gelijk op en om te bepalen wie het punt zou krijgen moest ook hier een derde set aan te pas komen. Helaas konden zij het punt niet binnen halen. Na veel driesetters en spelers die aan elkaar gewaagd waren ging Wezep helaas naar huis met een 6-2 verlies.

Zaterdag 28 november spelen wij om 13 uur thuis tegen Amersfoort.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.