Tweede team pakt nodige punten

Vandaag, de 7de van november mocht het dappere tweede team uit spelen in Kampen. Tenminste, voor 3 van de 4 was dit een uit wedstrijd, aangezien Jeroen in Kampen woont. Afijn, Thomas mocht deze keer rijden en hij bleek een fantastische chauffeur 😉 We mochten aantreden om 16.00 uur, wat toch als enigszins onprettig werd ervaren door de dappere strijders uit Wezep. Eenmaal in sporthal Cellisbroek en op de baan gingen de wedstrijden van start, met blauwe shuttles zelfs.

De eerste wedstrijd was traditie getrouw de heren dubbel. Deze ging wat stroef van start en eindigde met 21-12 en 21-15. Helaas, wederom geen winst. De dames deden het beter met 14-21 en 17-21. 1-1 dus.

Jeroen begon aan zijn single met in de eerste set 21-18. De tweede set was wel in het voordeel van Jeroen, deze werd met 14-21 gewonnen. Set drie dan maar. Het was een bloedstollende set, die helaas werd verloren met 21-16.

Sharon was inmiddels ook aan haar single begonnen en verloor haar eerste set met 21-15. De tweede set ging wel beter, maar het mocht helaas niet zo zijn. 21-18.

Thomas dan. De eerste set was een drama, werd ook verloren met 21-13. De tweede set wist hij wat hij moest doen, en deed dat ook. Maar maakte het helaas niet waar. 21-18 in een spannende set.

Dan is onze hoop gevestigd op Linda. In de eerste set ging het niet helemaal zoals ze dat graag had gezien en werd verloren met 21-18. De tweede set kreeg een verlenging en eindigde met 22-24 in het voordeel van Linda. Set drie dan maar. Deze ging heel goed en werd gewonnen met 18-21. Tussenstand 4-2, we gaan voor gelijkspel.

Tijd voor de mixen. Linda en Thomas mochten eerst, maar al vrij snel wisten we dat het niet zo mocht zijn. De wedstrijd werd verloren met twee keer 21-12.

Laatste mix: Sharon en Jeroen. De eerste set werd net verloren met 24-22, het is dus wel degelijk mogelijk. De tweede set werd wel gewonnen met 17-21. Wederom een derde set. Deze werd mooi gewonnen met 16-21. Helaas weer geen winst als team zijnde, maar dat komt nog wel.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.