Tweede team pakt drie punten van koploper

Op zaterdag 14 november mocht het 2e team een thuiswedstrijd spelen tegen het eerste team uit Heerde. Heerde staan bovenaan, Wezep staan onderaan, dus we hadden eigenlijk niks te verliezen.

De herendubbel ging van start. De heren uit Heerde waren een maatje te groot voor onze heren.  Met 21-11 en 21-12 ging het eerste punt naar Heerde.

Toen de dames. Linda en Sharon speelden een hele goede eerste set maar na een 20-19 voorsprong gaven ze toch met 22-20 de eerste set uit handen. De tweede set maakten ze zelf teveel eigen fouten waardoor ook de tweede set naar Heerde ging. Stand was 2-0.

Na de dubbels waren de singles aan de beurt. Jeroen nam het op tegen de eerste heer uit Heerde. Deze heer was duidelijk te sterk voor Jeroen en hij verloor dan ook in twee sets.

Sharon heeft de eerste set gewonnen met 21-8, maar toen kwam haar tegenstandster terug door de tweede set te pakken. Sharon pakte zich goed terug en won de derde set.

Thomas speelde ook een goede single.  De eerste set stond hij goed te spelen en te kijken en won hij met 21-15. In de tweede set kwam ook zijn tegenstander goed terug en die verloor hij. Ook een derde set dus. Helaas mocht het niet genoeg zijn, met 18-21 ging deze partij naar Heerde.

Ook Linda wist er een derde set uit te halen. De eerste set ging ondanks het goede spel van Linda toch naar Heerde. In de tweede set ging het bij Linda een stuk beter en wist ze wat ze moest doen en won de tweede set met 21-15. Ook een derde set. Bij 2-1 maakte haar tegenstandster waarschijnlijk een verkeerde stap maar na een kleine rust besloot ze om verder te spelen. Bij een 10-6 voorsprong had haar tegenstandster meer last van haar knie en besloot om te stoppen. Geen leuk einde, maar toch een punt voor Wezep.

Toen de mixen nog. Jeroen en Sharon konden hun mix niet spelen door de blessure van een van de dames uit Heerde, dus alleen Thomas en Linda konden nog mixen. Ze gingen niet goed van start en kwamen ook niet goed in hun spel. In de tweede set begonnen ze een stuk beter maar konden ze dit niet vasthouden en zo werd de mix verloren met 7-21 en 8-21.

De uiteindelijke stand is 3-5 geworden. Over 2 weken spelen wij een uitwedstrijd om 14.00 uur in Dronten.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.