Tweede team verliest in Dronten

Zaterdag 28 november speelde het 2e mixteam van Badminton 80 een uitwedstrijd tegen Dronten BC
Onderweg hadden Thomas, Sharon en Linda nog last van de fanfare band en de majorettes. De weg werd gewoon afgezet zodat de fanfare en majorettes door konden marcheren. Het kan tegenwoordig maar zo allemaal.

Jeroen was op eigen gelegenheid naar de sporthal gereden, want hij moest eerst ’s ochtends nog werken.

Dronten speelt in een kleine sporthal met drie veldjes en wat erom bekend staat dat het niet warm in de zaal is. Oh en daarbij meestal zijn er 3 teams die thuis spelen, wat er op neer komt dat je maar 1 baan per team beschikbaar heb. Het voordeel is dat je wel kunt zien hoe je team speelt maar het duurt ook wel behoorlijk lang.

Over de wedstrijden kunnen we kort maar krachtig zijn. De wedstrijd werd met 8-0 verloren. Er werden nog wel twee drie setters gespeeld, maar Wezep kon de winst niet naar zich toe trekken.

Dronten beschik niet over een kantine maar daar maken ze gewoon een leuk feestje op de baan. Een paar banken in een kringetje zetten, met kaas, worst en chips en bier en niet alcoholische drankjes is het altijd gezellig. A.s. woensdag spelen we thuis tegen Putten.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.