Herenteam pakt 8 punten van Zetten

Hallo beste lezers van dit digitale medium,

Hierbij een kort verslag van de gebeurtenissen van het herenteam. We zijn inmiddels in de tweede helft van het seizoen beland en staan 4 punten achter op de koploper Thiela. Vandaag was Zetten onze tegenstander, de uitwedstrijd werd in een 1-7 winst omgezet. Kijken of we vandaag een soortgelijk resultaat kunnen behalen.

We begonnen zoals gebruikelijk met de dubbel en beide wedstrijden werden gewonnen. Cornel en Hendri stonden in de eerste set met 10-0 voor, toch hadden de heren moeite om hun concentratie vast te houden. Uiteindelijk werd er toch in 2 sets gewonnen, net zoals de Layo en Cas.

Bij de enkelpartijen zat er veel meer spanning in, althans bij de partijen van Layo en Hendri. Layo verloor de eerste set, maar wist zichzelf goed te herstellen in de tweede en derde. Hendri won de eerste set vrij simpel met 21-5 maar verloor de tweede. Hendri vaker trainen!! Tot 11-10 ging het gelijk op in de derde set, daarna liep Hendri uit en sleepte alsnog de partij naar zich toe. Cornel had het in de eerste set lastig tot 12-12, daarna ging hij als een stoomwals over de tegenstander heen. 21-14 en 21-4. Cas trok de eerste set relatief makkelijk naar zich toe maar door kleine slordigheidjes was de tweede set iets lastiger. Al met al een goede partij en zo stonden wij na 6 partijen 6-0 voor.

De dubbel van Cornel en Cas was zeer solide, partij werd in 2 sets gewonnen. Layo en Hendri hadden het lastiger, de heren wonnen de eerste set en verloren de tweede, de derde set moest blijken of de uitslag 8-0 of 7-1 zou worden. Het werd een gelijk opgaande set waarin de heren na 17-17 het verschil maakten en wonnen met 21-18.

Uitslag werd dus 8-0. Wellicht iets geflatteerd en had er voor de tegenstander hier en daar een puntje ingezeten. Al met al een uitslag waar we blij mee zijn. Komende vrijdag 4 december spelen de heren in Nunspeet! Lekker dichtbij, dus mocht u niets te doen hebben, komt allen langs in sporthal de Brake! Aanvang van deze clash van de Veluwe is 20:00 uur.

Herenteam Badminton 80

Geplaatst in Competitie, Nieuws.