Eerste winst is binnen voor tweede team

Op woensdagavond 2 december mochten we het opnemen tegen Putten. Toen we uitspeelden tegen Putten konden we de winst net niet binnenhalen en moesten toen genoegen nemen met 3 puntjes. We wisten dat we nu de punten konden pakken!

De herendubbel begon en eindigde heel spannend. Thomas en Jeroen wisten hun eerste winst van het seizoen binnen te halen in 2 sets. (Dit werd uitgebreid gevierd!)

De damesdubbel ging wat stroef van start. Ze verloren de 1e set met 18-21, in de tweede set kwamen Sharon en Linda in hun spel en wonnen de tweede set redelijk makkelijk. De derde set werd alles weer omgedraaid en leek het erop dat de dames van Putten de derde set gingen winnen; Sharon en Linda stonden 14-20 achter!! Maar de dames van Wezep bleven geconcentreerd en wisten punt voor punt terug te komen naar 20-20. De spanning was voor beide teams bijna niet uit te houden. Sharon en Linda roken de overwinning en wisten de derde set binnen te slepen met 23-21!!!!!

Voor het eerst gingen we aan de singles beginnen met een 2-0 voorsprong

Jeroen wist op conditie in 2 sets te winnen. Sharon speelde een hele lange intensieve single en verloor de 1e set met 19-21, in de tweede set kwam ze heel dichtbij een driesetter eruit te halen, maar dit mocht niet zo zijn en speelde nogmaals 19-21.

Thomas had in de 1e set moeite om in zijn spel te komen. In de tweede set werd de knop omgedraaid en wist Thomas welk spelletje hij moest spelen, helaas kon hij dit niet vasthouden en kon er ook geen derde set uitslepen. Linda wist de 1e set te winnen. Helaas kon ze haar spel niet blijven spelen in de tweede set. In de derde set ging het aan het begin gelijk op, maar helaas kon Linda deze set ook niet winnen.

We stonden 3-3 gelijk, precies het zelfde als toen we uitspeelden. Toen kwam het ook aan op de mix.

Linda en Thomas wisten hun eerste set te winnen, daarna kwamen ze echt op dreef en gaven hun tegenstanders geen kans en wonnen hun eerste overwinning van het seizoen!!
Sharon en Jeroen wisten in de eerste set de hele tijd 2 punten voor te blijven en wonnen de eerste set met 21-17. In de tweede set waren de rollen omgedraaid en ging de winst naar Putten met 17-21. In de derde set deden Sharon en Jeroen er een tandje bij en wisten de derde set te winnen.

Met een mooie stand van 5-3 kunnen we nog maar 1 ding mededelen:

JA WIJ HEBBEN GEWONNEN !!!!

Geplaatst in Competitie, Nieuws.