Eerste team laat punten liggen in Leusden

Dinsdag 8 december mocht het eerste team i4audio van Badminton’80 spelen in Leusden. Aangezien Hendri nog niet kon spelen ging Layo met ons mee. Bij deze willen wij hem nogmaals bedankten voor het invallen. Wij waren mooi op tijd in de sporthal zodat wij hopelijk ook om 20:00 zouden kunnen beginnen met spelen. Helaas was dit niet het geval omdat de korfbalvereniging voor ons zaal had.

Iets later dan dat wij gehoopt hadden begonnen wij met de wedstrijden. We konden starten met de beide dubbels tegelijk. Daarna zouden wij een baan moeten delen met een ander team dat ook een wedstrijd had. De heren van de tegenpartij speelden erg goed samen,helaas konden Layo en Gerald geen set binnen halen en verloren deze wedstrijd. De dames van Wezep starten de wedstrijd goed. Helaas zakte het spel in op de helft van de wedstrijd en kwamen de dames van Leusden erg dichtbij waarna zij de eerste en tweede set wonnen.

Gerald begon met zijn singel. In de eerste set moet hij in zijn spel komen maar pakte dat weer goed op en maakte het daardoor zijn tegenstander nog niet gemakkelijk. Helaas kwam hij net te laat op stoom waardoor de eerste set verloren ging. In de tweede set lukte het hem helaas ook niet om de set binnen te slepen. Tegelijkertijd stond Vera ernaast op de baan te singelen. Zij wist haar tegenstandster goed uit te spelen en won de wedstrijd in 2 sets. Daarna mochten Layo en Dianne aan de bak om hun singels te spelen. Helaas verloren ook zij hun wedstrijd in twee sets.

Met een 5-1 achterstand begonnen wij aan de mixen. Hier zouden dan toch echt wat punten binnen gesleept moeten worden. Gerald en Vera die de eerste mix speelden konden niet goed in hun spel komen en lieten daardoor helaas het punt lopen. Layo en Dianne wisten de eerste set binnen te slepen. In de tweede en derde set hadden de tegenstanders hun spel door en wisten daardoor toch de wedstrijd te winnen.

Met als eindstand een 7-1 verlies voor het team van Badminton ’80. Zaterdag 19 december speelt het team thuis in de Kamphal tegen Smash.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.