Derde pakt winst met een tegenstander minder

Team Hoevelaken was dit weekend de tegenstander van het derde team Kamphuis. Helaas kwamen ze slechts met 3 spelers, omdat de eerste dame niet kon spelen en er geen invallers beschikbaar waren. Daardoor werden er slechts 5 wedstrijden daadwerkelijk gespeeld.

Allereerst de herendubbel van Gerard en Willem. Goede punten werden afgewisseld met weggevertjes en uiteindelijk werd er verloren met 17-21 en 21-23.

Daarna direct door naar de singles. Stefan had een complete offday en verloor met 21-7 21-2, bijna geen enkele shuttle lekker geraakt en de tegenstander wachtte zijn kans geduldig af zonder zelf fouten te maken. Gerard pakte zijn single zonder in de problemen te komen met 21-14 en 21-11. Joanne hoefde vandaag alleen een single te spelen en deed dat goed door te winnen met 21-13 21-5.

De laatste wedstrijd was al weer aangebroken terwijl de andere teams nog lang niet klaar waren. Eline en Stefan speelden een wisselvallige mix en verloren in 2 sets. Beide sets stond het 18-18, maar in de laatste puntjes werd het helaas toch weggegeven.

Doordat niet alle wedstrijden gespeeld konden worden, was de eindstand toch 5-3 winst voor Badminton ’80.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.