Vierde team wint van koploper

Zaterdag 12 december hadden we weer een thuiswedstrijd tegen Nijkerk. De vorige keer hadden we verloren met 3-5 en aangezien ze boven ons stonden, wilden we wel graag een revanche. We hadden van te voren besloten om de dames singels om te wisselen, aangezien die vorige keer ook beiden werden verloren, zodat we nu meer kans zouden hebben.

Na het team welkom te hebben geheten begonnen we al vlot met de herendubbel. Casper en Mark moesten allebei er een beetje inkomen, maar al snel hadden ze het spel goed door. Ze wonnen de eerste set met 21-16. De tweede set ging ook erg goed en werd toevallig ook gewonnen met 21-16.

Toen ging de damesdubbel van start. Esmee en Annerieke hadden goede hoop voor deze wedstrijd en zo wonnen ze ook de eerste set met 21-14. Helaas hadden de dames van Nijkerk de voorhand in de tweede set en verloren we die met 17-21 dus moest er een derde set gespeeld worden. Die set ging heel goed en werd gewonnen met 21-18. De eerste twee punten waren dus al binnen.

Nu werden de herensingels gespeeld door Casper en Mark. Mark speelde de eerste herensingel en had het de eerste helft van de eerste set redelijk zwaar, maar toen kreeg hij het spel beter in de gaten en verloor met een redelijke 19-21. Mark zou dus voor de drie sets gaan. En zo gezegd zo gedaan. De tweede set won Mark met 21-12 en de derde set met 21-14.

Casper speelde de tweede herensingel en was best gewaagd aan zijn tegenstander. Casper won gelukkig de eerste set met een mooie 21-16, maar werd verslagen in de tweede set met 15-21. Ook een derde set dus. Die werd gelukkig met 21-14 gewonnen, net als Mark. We hadden op dit punt dus al vier punten binnen en konden dus alleen nog maar winnen of gelijkspelen, een verbetering vergeleken met de vorige keer.

Omdat de damessingels waren omgewisseld speelde Annerieke de eerste singel. Dat ging zoals verwacht verloren met 9-21 en 8-21. Maar aan de andere kant won Esmee haar singel wel met een redelijk gemakkelijke wedstrijd. Zij won met 21-6 en 21-9, dus de wissel is niet voor niets geweest.

De mixen werden tegelijk gespeeld. De eerste mix werd gespeeld door Casper en Annerieke en werd verloren met 18-21, maar in de tweede set was er nog hoop voor een derde set maar werd helaas met een zure 20-22 verloren. De tweede mix, door Mark en Esmee, werd wel gewonnen met 21-14 en 21-13.

Dat komt dus neer op een mooie winst voor Wezep met 6-2, waarmee we dus hebben gewonnen van de koplopers. We kunnen dus terugkijken op een mooie wedstrijd.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.