Bezoek sponsor helpt derde team aan 3 punten

De wedstrijd begon vroeg voor ons team. Half 10 zaterdag ochtend tegen de nummer één binnen onze pool.

Toen we begonnen met de dubbels, was nog niet iedereen goed wakker.  De heren begonnen toch goed, maar wonnen jammer genoeg niet. Bij de dames liep het niet zo lekker en verloren ook hun dubbel.

Na de slechte start, kwam onze sponsor binnen die graag even kwam kijken. Als team wouden we graag laten merken hoe we het waarderen dat Henk Jan Kamphuis van tandartspraktijk Kamphuis het team sponsort en we gaven hem een gegraveerd wijn glas met het badminton logo en bonbons. Na een korte introductie gingen we weer verder met de wedstrijden.

Gerard begon met zijn enkel en na een felle strijd haalde hij de eerste punt binnen. Joanne had ook een pittige pot en zette goed door en bleef doorgaan, maar verloor net na een drie setter. Stefan had ook een goede tegenstander en na een verloren set, haalde hij met wat extra energie de tweede set binnen. De derde set was hartstikke leuk om naar te kijken (ook voor onze sponsor), maar  Stefan verloor jammer genoeg met 25-27. Eline begon goed in haar enkel en won de eerste set. De tweede set was lastiger, maar die haalde ze tot eindelijk ook en won de wedstrijd. De tweede punt was binnen.

De eerste mix, Joanne en Willem, was een mooie pot om te zien, maar de tegenstanders waren te sterk en wij verloren. De tweede mix begon minder goed, maar Stefan en Eline kwamen goed terug en na de tweede set te winnen werd de wedstrijd aardig spannend. Beide teams wouden graag winnen en gingen er volledig voor. Tot eindelijk wij het punt binnen haalden.

Het eindresultaat was 3-5. Aangezien dit team nummer één is binnen onze pool zijn wij aardig tevreden met deze eindstand. Onze sponsor was tevreden en heeft duidelijk genoten van de wedstrijden. Hij zei dat hij blij verrast was met de gespeelde wedstrijden en onze inzet, en als bedankje hebben we allemaal een pakketje gekregen voor de aankomende feestdagen. Wat wij natuurlijk hartstikke leuk vonden en nu kunnen we onze eigen oliebollen bakken met Oud en Nieuw met wat champagne!

Geplaatst in Competitie, Nieuws.