Spannende overwinning voor vierde team

Zaterdag 19 december begonnen we onze wedstrijd in Bunschoten. Ze spelen daar altijd om 10:00 uur, dus het was voor ons weer even wennen om zo vroeg te spelen.  Sjeve Shuttel stond tweede, waardoor het een spannende wedstrijd werd.

We gingen van start met de heren dubbel. Mark en Casper gingen goed van start en wonnen de eerste set met 17-21. In de tweede set bleven ze goed in het spel en wonnen daardoor met 16-21.

De dames begonnen nu aan de dubbel. Ze wisten van te voren al dat het een pittige wedstrijd kon worden omdat ze tegen Ria en Ria moesten spelen. Annerieke en Esmee zaten niet lekker in het spel en verloren daarom hun eerste set met 21-6. In de tweede set kwamen ze goed terug en wonnen ze met 19-21. De laatste set en beslissende is uiteindelijk verloren met 21-16. De dames uit Bunschoten waren net iets sterker.

Tussenstand 1-1.

De singels mochten nu beginnen. Casper begon eerst en won de eerste set met 18-21. In de tweede set ging het beter en won hij met 12-21.

Nu kon Esmee aan haar singel beginnen. Ze ging goed van start en won haar eerste set met 14-21. Haar tegenstander kwam in de tweede set goed terug en won deze met 21-17. In derde set was Esmee net iets sterker en won deze met 14-21.

Mark begon ondertussen ook al met zijn singel en won de eerste set mooi met 15-21. In de tweede set kreeg hij het moeilijker waardoor hij zijn tweede set verloor met 21-16. De derde set spande erom en Mark zat goed in het spel en won met 13-21.

Nu kon Annerieke beginnen aan de laatste singel. De tegenstander was goed bezig en was sterker als Annerieke. De eerste set is verloren met 21-11 en de tweede set is verloren met 21-16.

Tussenstand 4-2.

De mixen waren allebei goed spannend, want ze eindigden allebei in een 3-setter.

Casper en Annerieke begonnen aan hun eerste set. Ze kwamen niet echt goed in het spel en verloren deze set met 21-16. De tweede set ging goed en Annerieke en Casper waren allebei goed bezig. Ze wonnen de tweede set met 10-21. De derde set werd nog spannend, maar is uiteindelijk nog gewonnen met 18-21.

De tweede mix werd gespeeld door Mark en Esmee. De eerste set ging niet zo goed en ze zaten niet zo in het spel. Dus verloren ze de eerste met 21-15. In de tweede set kwamen ze goed terug en wonnen ze met 18-21. De derde set was erg spannend en ze wonnen uiteindelijk met 19-21.

Uitslag: 2-6 voor Badminton ’80 uit Wezep.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.