Wederom verlies voor eerste team

Zaterdag 19 december moest het i4Audio team van Badminton ’80 aantreden tegen het als 2e geplaatste Smash uit Harderwijk. Bij Badminton ’80 stond Hendri Nageholt na zijn blessureleed weer 1 partij op de baan. De overige partijen werd hij vervangen door Layo van ’t Goor.

Tijdens de wedstrijd werd er gestreden om elk punt. Zo waren er uiteindelijk 5 drie setters te noteren. De spannendste partij werd geleverd door Vera van Dijk. Nadat de 1e set door Vera was gewonnen, ging de 2e set gelijk op. Maar helaas ging deze set in de verlening naar haar tegenstander. De 3e set ging wederom gelijk op. Door een eindsprint van Vera’s tegenstander verloor Vera uiteindelijk haar partij.

De winstpunten voor Badminton ’80 werden behaald door een gemakkelijke overwinning van Gerald van Dijk in zijn single en een overwinning, in 3 sets, van Layo van ’t Goor en Dianne Barneveld in de mix dubbel.

Badminton ’80 kon dus 2 punten aan haar totaal toevoegen. Ze zullen de komende 3 wedstrijden nog hard moeten strijden om degradatie zien te vermijden.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.