Tweede team komt niet verder dan twee punten

We mochten zaterdag 16 januari  om 17.00 uit spelen tegen Heerde. Omdat Linda nog wat last had van de rug ging Eline met ons mee.

Vol goeie moed begonnen we aan de dubbels. Thomas en Jeroen hadden in de eerste set moeite om in hun spel te komen en verloren de eerste set redelijk snel. In de tweede set ging het beter, maar konden helaas net geen derde set eruit slepen. De dames lieten zien hoe het moest en wonnen met een ruime voorsprong in twee sets.

De single van Jeroen ging beter dan de vorige keer toen hij tegen de eerste heer van Heerde speelde, maar kon helaas dit keer ook niet winnen. Sharon bleek in de eerste set te sterk voor de dame van Heerde, maar verloor haar concentratie in de tweede en moest dus nog een derde set spelen. Hier kwam Sharon weer beter in haar spel maar kon helaas de wedstrijd niet naar haar toe trekken.
Thomas speelde lange en zware rally’s en verloor de eerste set. In de tweede set kwam hij heel dichtbij, maar kon helaas net niet een derde set eruit halen. Eline kon met haar single niet lekker in haar spel komen en verloor ook in twee sets.

Verlies was al zeker, maar we konden de stand nog een beetje respectabel maken.

Thomas en Eline hadden moeite met het spel van hun tegenstanders en verloren in twee sets. Sharon en Jeroen konden in drie sets nog een puntje binnenhalen.

Met twee punten op zak mochten we na het ruitenkrabben terug naar huis.

Volgende week spelen we onze laatste wedstrijd uit tegen de koploper Barneveld waar wij met 8-0 hopen te winnen!

Geplaatst in Competitie, Nieuws.