Uitslagen speelweek 14

Vandaag zijn de laatste wedstrijden van dit competitieseizoen gespeeld. Het eerste team i4audio heeft uit verloren van BAN met 5-3. Het tweede team heeft vanochtend uit verloren met 8-0 van Barneveld. Het derde team Kamphuis heeft met 7-1 thuis gewonnen van Sjeve Sjuttel. Ook het vierde team pakte thuis een overwinning van 7-1 op Flevoland. Het Herenteam nam hier een voorbeeld aan en pakte thuis ook de winst met 7-1 op Smashing. Het jeugdteam heeft nog uit gespeeld tegen Olympia Ochten en verloren met 7-1.

Dit betekent dat het eerste team is geƫindigd op de zevende plaats, het tweede team op plaats acht, het derde team op de vierde plaats en het vierde team bezet de derde plek. Het herenteam is met drie punten achterstand tweede geworden. Het jeugdteam is ten slotte vijfde geworden.

Geplaatst in Competitie, Jeugd, Nieuws.