Eerste team verliest belangrijke wedstrijd

Het eerste team i4audio van Badminton ’80 speelde zaterdag 16 januari de een-na-laatste wedstrijd van het seizoen thuis tegen Putten. Het team moest de wedstrijd winnend afsluiten, anders ligt degradatie dicht op de loer. Helaas is er verloren met 3-5 en is er een grote kans dat het team degradeert.

De mannen Gerald van Dijk en Henri Nagelholt begonnen hun herendubbel goed door de eerste set van hun partij te winnen. Echter verloren zij de twee opeenvolgende sets, waardoor zij de partij verloren. De dames Vera van Dijk en Dianne Barneveld begonnen beter en wisten de dames uit Putten te verslaan in twee sets.

Tijdens het spelen van de singels heeft Badminton ’80 de wedstrijd uit handen gegeven. Drie van de vier singels zijn verloren, alleen Nagelholt won zijn singel. De tussenstand was 2-4, dus een gelijkspel was het hoogst haalbare.

Het duo Nagelholt en Barneveld won hun mixdubbel vrij gemakkelijk in twee sets. Helaas verloren Van Dijk en Van Dijk hun mixdubbel.

Eindstand uiteindelijk 3-5, winst voor Putten. Volgende week staat de allesbeslissende laatste wedstrijd op het programma tegen BAN Amersfoort. Er zal in Amersfoort met 6-2 gewonnen moeten worden door het i4audio team, anders volgt degradatie naar de tweede klasse.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.