Verslag Wezep Heerde

Gisteren was het weer zo ver: het jaarlijkse Wezep – Heerde toernooi. Dit jaar mochten wij als vereniging de spelers van Heerde verwelkomen in Wezep. De toernooicommissie was al druk aan de slag om alles in goede banen te lijden voordat de spelers van Heerde zouden arriveren. Rond half 10 begonnen de spelers binnen te druppelen zodat er 10 uur gestart zou kunnen worden met het toernooi. Ook dit jaar was de indeling gemaakt in competitie, recreanten en jeugd spelers. De jeugd was alleen de ochtend aanwezig, dat betekende dat er in de ochtend extra fanatiek werd gestreden door de verschillende spelers van Wezep en Heerde. Aan het eind van de ochtend kregen alle jeugdspelers een beker mee naar huis voor hun goede inzet. Bij de recreanten en competitiespelers was er de indeling gemaakt dat ‘s ochtends de heren- en damesdubbels werden gespeeld en in de middag de mixen. Naast de vele gezelligheid naast en op de banen werd ook hier hard gestreden voor de felbegeerde punten. In de loop van de middag begonnen de vele badmintonpotjes bij sommigen op te spelen en keek men uit naar de welverdiende borrel aan de bar. Dit goede vooruitzicht kon de meesten dan ook nog door de laatste wedstrijden heen slepen. Nadat alle partijen waren gespeeld werd door Gerard en Harmke de prijsuitreiking gehouden in de kantine. Naast de winnaars van de dag werd hier ook een poedelprijs uitgereikt en werden er nog leden in het zonnetje gezet, die een nieuw lid bij de vereniging hadden aangemeld. Al met al een volle, drukke, gezellige en sportieve dag! Iedereen die erbij aanwezig was heeft deze dag tot een succes gemaakt!

Groetjes Vera

Geplaatst in Nieuws.