Wezep Heerde Toernooi

Het jaarlijkse Wezep Heerde toernooi is gisteren weer gehouden, ditmaal in De Kamphal te Wezep met de organisatie in handen van Badminton ’80. Het was weer een zeer geslaagde dag.

’s Ochtends speelden zo’n 20 kinderen van beide verenigingen op 5 banen hun wedstrijden. Dit ging er al aardig fanatiek aan toe. De competitiespelers hielpen de recreantenspelers heel mooi op weg op de baan. De senioren hielpen met tellen, waardoor de wedstrijden ook vlot verliepen. Na een twee uur spelen voor hen zat de dat er al weer op. Ten slotte volgde er nog een prijsuitreiking, waarbij alle spelers een leuke goody-bag kregen.

Bij de senioren speelden er in totaal 5 recreantenteams en 7 competitieteams mee. In de ochtenduren werden de dubbels gespeeld, ’s middags werd er gemixt. Er was zo de hele dag prachtig badminton te zien met hele mooie en spannende partijen. Gelukkig is alles zonder blessures verlopen.

Zo tegen zes uur was iedereen in de kantine verzameld voor de prijsuitreiking. Bij de recreanten is de poedelprijs naar het team van Jeanine en Renske gegaan. De eerste prijs was voor Joke, Marlies, Bas, Jan en Gerrit. Bij de competitiepoule heeft het team uit Heerde van Gerard gewonnen. RĂ©mon, Vera, Hendri en Dianne hebben de eerste prijs hier mee naar huis genomen.

De dag is mede goed verlopen door de uitstekende organisatie van Harmke en Hellen en de goede zorgen in de kantine door Gerrit en zijn vrouw. Onze dank hiervoor!

Bekijk alle foto’s hier.

 

Geplaatst in Competitie, Jeugd, Nieuws, Recreanten.