Steun Badminton ’80 door te stemmen bij de Rabobank Clubkas Campagne

varkentje

Ook dit jaar doet Badminton ’80 Wezep weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Iedereen die lid is van de Rabobank Noord Veluwe (dus niet alleen klant) kan maximaal 2 stemmen uitbrengen op een deelnemende vereniging. Elke stem is tussen de 5 en 10 Euro waard. Best een leuke bijdrage voor heel weinig moeite! Zeker als we allemaal meedoen!

De afgelopen jaren hebben we hier al een leuk extraatje mee binnen gehaald en dat is ook dit jaar weer het doel! Met dit extra geld kunnen we bijvoorbeeld spelmateriaal aanschaffen voor de jeugd of een leuke extra activiteit organiseren.

De actie is voor iedereen, dus vraag iedereen om op ons te stemmen!

Op 1 maart 2016 ontvingen de leden van Rabobank Noord Veluwe een e-mail, waarin de Rabobank Clubkas Campagne en het stemmen nader worden uitgelegd. Tot en met 24 maart mogen de leden van Rabobank Noord Veluwe stemmen via een speciale website.

Ben je Rabobank lid? Stem dan meteen! Geen lid? Dan kun je je hier aanmelden. Na aanmelding kun je je stem alsnog uitbrengen door een mailtje te sturen naar Particulieren.nv@rabobank.nl.

Geplaatst in Nieuws.