Woensdagmorgen Toernooi

Woensdag 6 april hebben wij, van de woensdagmorgengroep, een badmintontoernooi georganiseerd waaraan verenigingen uit Zwolle, Heerde en natuurlijk Wezep mee hebben gedaan. Totaal hebben we met 39 mannen en vrouwen het toernooi afgewerkt. Zo rond de klok van 09.00 uur zijn we gestart. Er is gespeeld op 6 velden; 1 voor de B-poule en 5 voor de A-poule. Eén veld is wat verlaat opgestart door een organisatorisch foutje.

Vanaf het begin is iedereen SUPER fanatiek aan het spelen. Af en toe een shuttle bij de buren in het veld, maar dat moet kunnen toch????  Na 5 partijen is het tijd voor een korte pauze in de kantine met koffie, thee of iets anders te drinken en een plak cake. Onze dank hierbij aan onze kantine medewerksters. Tijd om even bij te kletsen met een aantal van onze gasten. Daarna weer stevig aan de bak. Een ieder wil toch wel graag winnen. Na nog 4 partijen gespeeld te hebben, kan de eindstand berekend worden. En dan kijken wie de hoogste persoonlijke score heeft bemachtigt; dus wie de winnaar is geworden.

In beide poule’s  is een 1e, 2e en poedelprijs beschikbaar. Wat schetst onze verbazing?????? In poule- A hebben we een gelijke stand voor de eerste prijs. Maar in overleg met de winnaars blijkt dat voor hen geen probleem te zijn. Ze hebben onderling besloten wie  de 1e en wie de 2e prijs  in ontvangst neemt.

Wie hebben er dan gewonnen?

In poule- A:

Gedeelde 1e plaats                  Henk van Velzen (Heerde) en Jan Denekamp (Zwolle)

Poedelprijs                             Frieda Nieuwland (Wezep)

 

In poule-B:

1e plaats                                   Greet Bijsterbosch (Heerde)

2e plaats                                   Theo Persein (Zwolle)

Poedelprijs                              Rindert de Boer (Heerde)

Gefeliciteerd allemaal. Marina Logtenberg heeft deze keer eens NIET de poedelprijs mee naar huis genomen. Frieda is deze keer de gelukkige. Zij heeft de hele ochtend in een groep gespeeld van 4 mensen. Dat betekende extra vaak op de baan staan en ze heeft  nog veel geleerd ook! Deze prijs mag dan ook gezien worden als waardering voor haar enorme inzet deze ochtend.

Harmke heeft assistentie verleend, door de hele ochtend de klok te bedienen, waardoor het geheel vlot verlopen is. Ongeveer 11.45 uur kan een ieder huiswaarts gaan. Gelukkig zijn er geen blessures geweest. De organisatie sluit het toernooi naar volle tevredenheid af.

Foto’s van deze ochtend zijn hier te bekijken. 

Geplaatst in Nieuws, Recreanten.