Einduitslag recreantencompetitie

Voor de recreanten zit de competitie er ook op. Zowel in de top als het midden was het nog spannend de laatste weken. Op een gedeelde eerste plaats zijn de beide teams uit ’t Harde geĆ«indigd. Op de derde plaats is ons eerste team beland. Het tweede team bezet de zesde plaats, een plaats hoger dan vorig jaar, met nummer vijf maar 2 punten daar boven.

Het eerste team heeft in het begin van het seizoen wat punten laten liggen, maar heeft dat gedurende het seizoen helemaal goed gemaakt. Het tweede team is juist met een vliegende start begonnen, maar kreeg aan het einde nog wat pittige wedstrijden te verwerken waarbij wat punten zijn verloren.

Zoals het er nu uit zien, gaan beide teams volgend jaar verder. Als je nog belangstelling hebt om met ons mee te spelen, laat het dan weten aan Saskia, Marlies of Joke.

Geplaatst in Nieuws, Recreanten.