Nationale Sportweek en Week van het Badminton

Tijdens de Nationale Sportweek en de Week van het Badminton organiseren wij de Yonex Kids Games op woensdag 21 september.

Met een paar nieuwe elementen gaan we spelletjes doen waarbij je lekker actief bezig bent. Voor kinderen die nog nooit hebben gebadmintond is het een mooi instapmoment om kennis te maken. Voor de al wat gevorderde jeugd worden de oefeningen als iets moeilijker gemaakt. Bekijk de foto’s eens voor een tipje van de sluier.

Het thema van de Nationale Sportweek is ‘ik neem je mee’. Wij dagen je hierbij uit om iemand die geen lid is mee te nemen deze avond! Dit geld ook voor de volwassenen… iedereen is welkom om een avondje badminton uit te proberen.

De jeugd is welkom van 18.00 tot 19.30 uur. Volwassenen kunnen vanaf 20.00 uur meespelen.

Jij komt toch zeker ook???

545_hp-yonexkids1 DSC_0002 DSC_0027 images

Geplaatst in Jeugd, Nieuws.