Uitslagen – Speelweek 1

Dit weekend was de aftrap van het nieuwe competitieseizoen. Na een paar weken flink te hebben getraind, mochten de teams nu laten zien wat ze in huis hebben.

Door vakanties speelt het 1e team i4audio pas volgende week hun eerste wedstrijd. Het tweede team speelde thuis een spannende wedstrijd in de tweede klasse tegen BC Heerde en verloor helaas met 3-5. Het derde team beet vrijdagavond al het spits af met een uitwedstrijd het Helios SB 7 in Utrecht. Ook zij verloren met 5-3. Het Herenteam heeft het goede ritme meteen te pakken en gaat naar huis met een 7-1 overwinning op Inside’82 in de Kamphal.

Ook de jeugd heeft hun eerste wedstrijden afgewerkt. Het eerste mixteam speelde thuis tegen Dronten een gelijkspel. Het tweede jongensteam – dit seizoen geheel nieuw, ieder team bestaat uit 3 jongens en speelt totaal 6 partijen – speelde zaterdagochtend uit in Beuningen en liet meteen zien wat ze hun mars hebben met een klinkende 1-5 overwinning.

 

Volgende week spelen het eerste team, het herenteam en het jongensteam thuis om 13.00 in de Kamphal. Kom ze aanmoedigen en help ze naar de winst!

Geplaatst in Competitie, Nieuws.