Derde team komt te kort in Heerde

Vandaag, 24-9, hebben we gespeeld tegen Heerde. Een club met bekende gezichten. Was erg leuk om weer samen met hen te spelen.

We hebben als eerste de herendubbel gespeeld. De eerste set wonnen Thomas en Willem. 15-21. De tweede set kwam Heerde terug en won met 21-11. Ja… een derde set: 25-23. Erg spannende set maar helaas verloren.

Joanne is terug van haar honeymoon en heeft samen met Eline de damesdubbel gespeeld. De eerste set eindigde helaas met 22-20. Tweede set ging wat minder en eindigde met 21-13.

Thomas mocht het opnemen tegen de Ferdinand (favoriet van Casper Mulder). Hij heeft de singel in een 3-setter gewonnen.

Joanne heeft haar singel helaas verloren in 3 sets. 20-22, 21-18, 21-8.

Mark speelde tegen Artwan. Helaas heeft hij zijn singel niet gewonnen. 21-19, 21-14.

Eline haar singel ging goed ! Ze heeft de eerste set met 8-21 gewonnen en de tweede met 12-21.

En toen de mixen. Mark en Eline hebben helaas verloren. Willem en Joanne hebben nog wel een set gepakt, maar moesten helaas het punt aan Heerde laten.

Toen kwam de terugreis… Hier hadden wij een Déjà vu. Even een korte uitleg: Vorige week hebben we in Utrecht gespeeld en hier was een parkeerplaats met een slagboom. We zaten in de auto, maar Eline was haar parkeerticket kwijt. Wij zoeken, en JA eindelijk, gevonden. Toen ze de auto opnieuw wou starten, was ze de sleutel kwijt… Vandaag geen slagbomen, maar Joanne was wel even in de veronderstelling dat ze haar sleutel kwijt was. Gelukkig nog wel thuis gekomen!

Geplaatst in Competitie, Nieuws.