Eerste team verliest seizoensopener

Zaterdagmiddag 23 september stond de eerste wedstrijd voor het eerste team van Badminton ’80 op het programma tegen Harderwijk en deze is helaas met 1-7 verloren. De tegenstanders speelden sterk en het Wezepse team moest nog het wedstrijdritme zien te vinden, waardoor er een negatief resultaat is geboekt.

Er werd begonnen met het spelen van de herendubbel. In de eerste set konden Gerald van Dijk en Hendri Nagelholt niet lekker in hun spel komen en in de tweede set bleven de tegenstanders, ondanks het veel betere spel van Van Dijk en Nagelholt, veel druk zetten. Een verlies in twee sets. De dames Vera van Dijk en Dianne Barneveld konden helaas hun partij ook niet winnend afsluiten, waardoor er met een 2-0 achterstand werd begonnen met het spelen van de singels.

Van Dijk en Van Dijk boekten een verlies in twee sets. Nagelholt speelde een mooie pot en heeft deze dan ook gewonnen. Barneveld won de eerste set, maar kon deze goede lijn helaas niet voortzetten en verloor in drie sets. Tussenstand: 1-5. Er kon niet meer gewonnen worden, dan maar zorgen dat de schade zoveel mogelijk werd beperkt door beide mixen te winnen.

Helaas verliep het anders. Het duo Van Dijk en Van Dijk verloor in twee sets. Nagelholt en Barneveld wisten nog wel een set te pakken, maar helaas niet genoeg om hun mixdubbel te winnen. Eindstand werd uiteindelijk dus 1-7 voor het team uit Harderwijk. Volgende week zaterdag staat de uitwedstrijd tegen Amersfoort op de planning.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.