Tweede team verliest nipt

Op zaterdag 24 september speelde het tweede team een uitwedstrijd in Kampen. Wij werden vol enthousiasme ontvangen op de parkeerplaats, het was namelijk burendag.

De herendubbel begon gelijk met een spannende 3-setter, die uiteindelijk gewonnen werd door Kampen. Wat er mis ging in de damesdubbel weten we niet, maar deze werd in twee sets verloren.

2-0 achter, niet waar we op gehoopt hadden maar toch focussen op de singels. Casper speelde een erg goede eerste HE single, maar helaas nipt  verloren met twee keer 19-21. Tuurlijk even balen.  Sharon speelde tegen de eerste dame  van Kampen en won met 22-20 en 21-11. Jeroen had een derde set nodig maar wist deze wel te winnen. Esmee speelde de tweede dames single, zeker goed gespeeld en bijna nog een set gepakt. Helaas verloor ze in twee sets.

4-2 achter,  we konden niet meer winnen maar gingen voor gelijkspel. De mixen werden tegelijk gespeeld. Jeroen en Sharon stonden op winst  in de eerste set maar gaven dit heel makkelijk weg. Zonde, de tweede set werd iets anders gespeeld en ging ook verloren. Esmee en Casper speelde wel een goede mix, zij wonnen met 21-14 en 21-8.

5-3 verloren, maar we kunnen terugkijken op leuke en goede wedstrijden. We hebben na die tijd nog gezellig geborreld met onder andere leuke muziek van de burendag!

Aankomende woensdagavond spelen wij thuis om 19.15 uur tegen Woudenberg.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.