Uitslagen speelweek 3

Het thema dit weekeinde is toch wel gelijkspel…

Het eerste team i4audio speelde zaterdag uit in Amersfoort en speelde een gelijkspel. Het derde team Kamphuis speelde thuis tegen Barneveld en pakte een gelijkspel. Het jeugd mixteam speelde ook thuis en heeft er een gelijkspel uitgesleept. En het jongensteam speelde uit in Putten pakte een – jawel, je kan het al raden… – gelijkspel van 3-3!

De andere teams hebben al eerder in de de week gespeeld. Het tweede speelde woensdagavond thuis tegen Woudenberg en wou niet achterblijven in deze leuke standen en heeft er dus ook een gelijkspel van gemaakt. Alleen het herenteam heeft wat anders gedaan. In de uitwedstrijd tegen Thiela op dinsdagavond hadden zij een zware wedstrijd voor de boeg en deze hebben ze helaas met 0-8 verloren.

Volgende week, zaterdag 8 oktober, spelen het eerste team, het herenteam en het jongensteam om 13.00 uur thuis.

Geplaatst in Competitie, Jeugd, Nieuws.