Eerste team pakt gelijkspel in Amersfoort

Zaterdag 1 oktober speelde het eerste team i4audio van Badminton ’80 de tweede wedstrijd van het seizoen uit tegen Amersfoort. Aangezien in de eerste wedstrijd slechts 1 punt was gehaald, wilde het team zich graag herpakken en meer punten halen.

De start van de wedstrijd was niet erg goed omdat de heren Van Dijk en Nagelholt de herendubbel in twee sets verloren. Gelukkig wisten de dames Van Dijk en Barneveld dit te herstellen door in twee sets overtuigend te winnen.
In de singles werden de punten verdeeld tussen Wezep en Amersfoort. De eerste herensingle van Van Dijk werd in drie sets verloren. De eerste damessingle werd door Van Dijk netjes gewonnen in twee sets. Nagelholt maakte er een spannende partij van en het lukte hem om in de derde set de winst naar zich toe te trekken. Barneveld speelde een lange driesetter waar het tot ver in de derde set gelijk op ging. Uiteindelijk ging de winst in deze partij toch naar de dame van Amersfoort.
Met een stand van 3 tegen 3 werd begonnen aan de mixen. En zo gelijk als het tijdens de wedstrijd op ging, eindigde het ook. De eerste mix werd door Van Dijk en Van Dijk gewonnen en de tweede door Nagelholt en Barneveld verloren. Hierdoor eindigde de wedstrijd in 4-4.
De volgende wedstrijd is op zaterdag 8 oktober. Om 13.00 wordt dan in de Kamphal in Wezep gespeeld tegen Barneveld.
Geplaatst in Competitie, Nieuws.