Zware tegenvaller voor herenteam

Deze week stond de uitwedstrijd naar Thiela op het programma en wel op dinsdag avond. Van de laatste 4 ontmoetingen hebben we er maar 1 gewonnen, de rest allemaal verloren. Toch hoopten we een aantal puntjes te gaan halen.

 Cornel en Layo  beten de spits af, ze speelde een goede partij maar verloren.

Toen was het de beurt aan de Cas en Gerard. Zij deden hun best maar verloren ook.

Toen was het tijd om te gaan singelen. Cornel moest tegen een invaller; de eerste heer uit het tweede mannen team. Na twee sets vol strijd en veel lange rally’s verloor Cornel zijn single.

Layo moest tegen de normale eerste heer en speelde een zware driesetter, die Layo helaas verloor met 21-19. Zo was de tussenstand al 4-0 achter, dat hadden we niet verwacht.

Toen was het de beurt aan Cas, die vandaag zijn verjaardag mocht vieren. Zoals hij zelf zei, “een beetje meer lopen had wel gemogen”. Deze werd helaas ook verloren.

Nu was het de beurt aan Gerard. Hij ging goed van start, maar verloor helaas de eerste set,  maar won de tweede set, dus moest er weer een derde set aan te pas komen. Een sets vol rally’s en mooie punten, alleen zijn tegenstander maakte er wat meer en zo verloor Gerard met 21- 16.

De tussenstand was al 6-0 achter.

Na elkaar wat moed te hebben ingesproken hoopten we nog wat te gaan winnen. Layo en Gerard beten de spits af met de laatste dubbels en kwamen goed uit de startblokken, maar konden hun voorsprong niet vast houden en verloren de eerste set, de tweede set ging helaas ook verloren.

Cas en Cornel begonnen aan de dubbel. De eerste set liep als een speer  en werd overtuigend gewonnen. De tweede set werd helaas verloren en er moest een derde set aan te pas komen. De derde liep goed maar door iets te veel fouten werd deze ook verloren.

Zo werd de uitslag 8-0 voor Thiela. Een avond om maar snel te vergeten en vooruit kijken naar de volgende wedstrijd.

De volgende wedstijd  is een thuis wedstrijd tegen Deto.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.