Tweede team viert winst met vlog

Op zaterdag 8 oktober mocht het tweede team van Wezep aantreden in Dronten. We wisten van tevoren niet wie we daar zouden treffen. Eén ding was wel zeker, we hadden er zin in!

De voorpret begon al in de auto. Thomas mocht rijden. We zijn door Kampen gereden om Jeroen op te halen en vervolgens door naar Dronten. In de auto kwam het idee naar voren om te gaan vloggen. Je weet wel: korte video’s die de verloop van de dag een beetje laten zien. Zo gezegd, zo gedaan.

We werden om 14:00 uur verwacht in sporthal de Stal. Het is een relatief kleine zaal met 4 banen. Tel daar bij op dat er 4 teams thuis spelen en je weet van tevoren dat je niet snel weer huiswaarts kan.

Eenmaal warm kon de heren dubbel beginnen. De eerste set werd gewonnen door Wezep met 19-21. De tweede set verloren met 21-19. Een derde en beslissende set dan maar. Deze ging ook gelijk op, maar helaas verloren met 21-17. Geen goede start.

Vervolgens de dames dubbel. Sharon en Esmee waren in vorm. Er moest wel een 3 setter aan te pas komen om te winnen, maar met 21-19, 17-21 en 12-21 stonden we weer gelijk.

Nu was het de beurt aan Casper om wat te gaan doen. Hij won zijn eerste set met 16-21. Vervolgens ging de rest van het team bananen eten. De tweede set won hij ook met 18-21. We staan eens voor, hoezee! Inmiddels was het al weer 15:45 uur en Sharon mocht beginnen aan haar enkel. De eerste set verloor ze net met 21-18. De tweede set ging beter, deze won ze met 19-21. Wederom een derde en beslissende set. Helaas verloor ze deze met 21-13. We waren al weer een uur verder en inmiddels was Thomas op een vrijgekomen baan aan het spelen. Hij won zijn enkel (!) met 12-21 en 13-21. En dan Esmee. Deze strijd verliep anders dan van tevoren gedacht. Haar tegenstandster verdraaide haar enkel en het was over. Winst, maar zo wil je eigenlijk niet winnen. Beterschap Marieke!

Dan rest ons nog 1 mix. Voor de oplettende lezer: we hebben al gewonnen met minstens 3-5. Maar uiteraard moeten we alles eruit halen wat erin zit. Jeroen en Sharon mochten dus mixen. Deze ging goed van start met een spannende eerste set. Wel gewonnen met 21-24. Ook de tweede set werd gewonnen met 17-21. De eindstand is 2-6 geworden voor ons!

Omdat Casper nog energie over had en Thomas ook al wel weer hersteld was werd besloten om nog een vriendschappelijke dubbel te spelen. Casper en Thomas namen het op tegen Jeroen en Oscar (tweede heer van Dronten). Ook hier werden drie sets gespeeld, maar dit potje was wel gewonnen door Casper en Thomas.

Toen we na de wedstrijd weer naar buiten liepen dacht Esmee even dat het gesneeuwd had, maar er lag gewoon veel zand. Eenmaal aangekomen in Kampen hadden we patat opgehaald om onze winst te vieren bij Jeroen thuis. Het bleef nog lang onrustig in Kampen…

Geplaatst in Competitie, Nieuws.