Eerste stijgt naar vierde plaats door overwinning

Het eerste team i4audio van Badminton ’80 heeft afgelopen vrijdagavond een mooie overwinning behaald tegen BAS Badminton uit Biddinghuizen. Er werden zes punten meegenomen uit Biddinghuizen wat maakt dat Badminton ’80 nu op de vierde plek in de competitie staat na afloop van deze inhaalwedstrijd. 

De herendubbel begon stroef, de mannen hadden moeite met het spel van hun tegenstanders. Zij hebben hun wedstrijd verloren in twee sets. De dames van Badminton ’80 hebben hun damesdubbel in een spannende driesetter gewonnen.

Na de dubbels werden de vier singels gespeeld en deze gingen alle vier naar het team uit Wezep. Met een 1-5 voorsprong werden de mixdubbels gespeeld.

Van Dijk en Van Dijk hadden zeer goede tegenstanders en wisten moeilijk om te gaan met het strakke, stabiele spel van het duo uit Biddinghuizen. Zij hebben hun mixdubbel dan ook in twee sets verloren. Nagelholt en Barneveld begonnen hun mixdubbel goed door de eerste set te winnen. Helaas werd de tweede set nipt verloren, waardoor er een beslissende derde set werd gespeeld. Gelukkig konden Nagelholt en Barneveld deze naar zich toe trekken en zo de partij winnen. Met een mooie 2-6 overwinning als eindresultaat. 

Volgende week wordt er tegen ’t Pluumpje uit Eerbeek gespeeld in de Erica Terpstra Hal in Wezep. 

Geplaatst in Competitie, Nieuws.