Uitslagen speelweek 4

Het eerste team i4audio heeft thuis van Barneveld gewonnen met 7-1. Het tweede team heeft de winst gepakt in Dronten met 2-6. Het derde team Kamphuis speelde uit tegen Badge en heeft gewonnen met 1-7. Het herenteam heeft thuis met 3-5 verloren van Deto. De wedstrijd van het eerste jeugdteam is verzet naar 25 november. Het tweede jeugdteam heeft thuis gewonnen met 4-2 van Culemborg.

De teams kunnen nu twee weken genieten van de herfstvakantie. De volgende thuiswedstrijden zijn op 29 oktober. Dan spelen het tweede en derde team thuis evenals het eerste jeugdteam. De wedstrijden worden vanaf 13.00 uur gespeeld in de ET-Hal.

Het eerste team speelt op zaterdag 22 oktober nog een inhaalwedstrijd thuis tegen ’t Pluumpje om 13.00 uur in de ET-hal.

 

Geplaatst in Competitie, Jeugd, Nieuws.