Gelijkspel eerste team

Na twee weken op rij winst, heeft het i4audio team van Badminton ’80 zaterdag 22 oktober een gelijkspel behaald tegen ’t Pluumpje uit Eerbeek. Voor deze wedstrijd had dit team twee punten minder uit de eerste vier wedstrijden en dus heeft het team uit Wezep de voorsprong op de ranglijst weten te behouden. Vanwege de verbouwing van de Kamphal werd gespeeld in de Erica Terpstrahal te Wezep.
De wedstrijd begon goed met de herendubbel. Gerald van Dijk en Hendri Nagelholt hadden drie sets nodig, maar wisten deze partij winnend af te sluiten. Helaas verliep de damesdubbel van Vera van Dijk en Dianne Barneveld minder goed en deze werd in twee sets verloren.
Eerste heer Van Dijk maakte in de single veel fouten en gaf in twee sets het punt weg. Eerste dame Van Dijk speelde een driesetter waarin ze na drie sets de sterkste bleek en het punt binnenhaalde. Nagelholt heeft zijn 100%-score in de single vastgehouden en won ook deze partij en wel in twee sets. Barneveld kwam met name in de tweede set erg dichtbij, maar moest toch het punt aan de dame uit Eerbeek laten.
De eerste mix door Van Dijk en Van Dijk werd in drie sets gewonnen door de Wezepers. De tweede mix van Nagelholt en Barneveld duurde ook drie sets lang, maar helaas wisten ze deze partij niet naar zich toe te trekken.
Door deze overwinning stijgt het eerste team van badminton ’80 naar de eerste plaats in de poule. Daarbij moet wel gezegd worden dat de Wezepers een wedstrijd meer hebben gespeeld dan de meeste concurrenten.
Zaterdag 29 oktober staat de volgende wedstrijd op het programma. Om 13.30u wordt dan in en tegen Lelystad gespeeld.
Geplaatst in Competitie, Nieuws.