Spannende wedstrijd eindigt in verlies voor eerste team

Zaterdag 29 oktober moest het 1e team i4audio van Badminton ’80 aantreden tegen BC Flevoland in Lelystad. De teams staan dicht bij elkaar op de ranglijst, dus dat belooft een spannende wedstrijd. En dat werd het ook.

Zoals gebruikelijk werd er gestart met de herendubbel. Gerald van Dijk en Hendri Nagelholt wisten in de 2e set hun voorsprong niet te verzilveren. Nadat de 1e set ook al nipt verloren ging, betekende dit dus een verlies. De dames Vera van Dijk en Dianne Barneveld konden geen potten breken in hun dubbel en moesten de partij aan hun tegenstandsters laten.

In de singles hadden beide heren een heuse slijtageslag. Op het scherpst van de snede werd er gevochten voor elk punt. Voor Van Dijk eindigde zijn partij in 3 sets in een deceptie. Nagelholt wist zijn single in 3 sets te winnen. Bij de dames waren de partijen wat eenzijdiger. Van Dijk wist haar partij winnend af te sluiten. Barneveld helaas niet.

De mixpartijen waren ook weer 2 spannende partijen. Van Dijk en Van Dijk stonden op winst, maar gaven in de 2e set een 18-13 voorsprong weg. De 3e set eindigde ook weer close en werd uiteindelijk verloren met het minimale verschil. Nagelholt en Barneveld speelden een wat wisselvallige wedstrijd, maar wisten de partij in 3 sets te winnen. De einduitslag kwam hiermee op 5-3 in het voordeel van BC Flevoland.

Zaterdag 5 november speelt het team thuis in de opgeknapte Kamphal om 13.00 uur tegen DVS Utrecht.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.