Derde team komt net tekort

Vandaag kwam DVS uit Utrecht op bezoek, zowel bij het eerste als bij het derde team. Het derde team Kamphuis speelde tegen vier jonge gasten die tot nu toe al wat meer punten hadden verzameld dan wij, waarschijnlijk een pittige wedstrijd dus.

De herendubbel begon goed, maar de eerste set werd verloren na meerdere setpoints voor ons. De tweede set ging daarna helaas vrij snel verloren met duidelijke cijfers. De damesdubbel ging gelijk op, maar Eline en Joanne pakten toch overtuigend de winst.

De heren waren nu weer aan de beurt, maar konden het niet waar maken. Mark en Stefan verloren beide in twee sets. De dames pakten wel twee punten door beiden te winnen.

Met 3-3 kon het nog alle kanten op. Eline en Stefan verloren een gekke wedstrijd met twee keer 21-19. Willem en Joanne verbeterden zichzelf een stuk in de tweede set, maar helaas ging deze net als de eerste verloren. Eindstand 5-3.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.