Herenteam benut zaaltijd optimaal

Donderdagavond 3 november stond er een uitwedstrijd naar Doorn op het programma. De eerst dubbel werd gespeeld door Cornel en Layo. Deze dubbel verliep niet helemaal vlekkeloos, de service liep niet, de tegenstander werkte niet mee. Resultaat van deze partij: verlies in twee sets.

Gerard en Cas daar in tegen speelden een goede partij en vele lange rally’s. Normaal gesproken moeten de heren een beetje op gang komen, maar de eerste set werd gewonnen. Helaas werden de twee sets daarna verloren. Kortom, stonden we al met twee punten achter.

Cornel mocht singelen tegen een jeugdige speler. De eerste set stond Cornel telkens twee/drie puntjes achter.  Bij de stand van 20-17 bedacht hij.. ik wil niet verliezen. Hij won de set met 20-22. De tweede set moest hij bijkomen van de eerste set. In de derde set stond Cornel op een gegeven moment 3-11 voor. Enige tijd later was de stand 12-14 en werd het weer spannend. Gelukkig wist Cornel de derde set te winnen, toch een puntje voor Wezep.

Layo moest tegen een zeer ervaren tegenstander. Helaas verloor hij zijn singel. Wist u trouwens dat Layo na zijn singel wel eens last heeft van een deur? Dat hij zelfs als huwelijkscadeau een deur heeft gekregen.

Cas speelde een goede partij, net iets te veel foutjes. Deze partij werd ook verloren.

Gerard mocht als laatste met zijn singel beginnen en dacht, ik heb zo lang moeten wachten dat nu de rest van mijn team maar eens op mij wacht. Het werd een spannende driesetter die helaas verloren werd. Tussenstand na de singels: 5-1.

Nu alleen de laatste dubbels nog. Layo en Gerard speelden een driesetter. Wederom werd deze helaas verloren. Cornel en Cas speelden ook een drie setter, maar deze werd gelukkig in de derde set met 21-23 gewonnen. Toch nog twee puntjes binnengehaald.

Volgende zaterdag spelen we de laatste wedstrijd van het eerste deel van de competitie. Leerdam thuis staat op het programma. Dit zijn nieuwe tegenstanders in onze poule, we zijn dus benieuwd hoe het gaat. Tot volgende week!

 

Geplaatst in Competitie, Nieuws.